LUCY CHANG ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lucy Chang Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 23:42 Something went wrong with the order & delivery time. After calling to check where the food was staying, it appeared the order didn’t reach them properly, taking the delivery almost 2 hours instead of 35 minutes.
23 jan 2023 om 16:16 Bestelling geplaatst op 16 u30 met levertijd om 19 u, aangekomen om 19u30! Alles zeer droog en lauw, geen kwaliteit voor die prijs, het restaurant ter plaatse is veel beter maar de take away trekt echt op niks en véééééél te duur voor wat je krijgt!
21 dec 2022 om 15:12 Geen bestek of stokjes bij!! Niet eens een servieten bij! Slecht slecht voor de prijs dat het is.
4 dec 2022 om 23:57 Het eten was droog, heel erg weinig saus. verder zat er ook een garnaal tussen mijn kip. Levering gevraagd tegen 17u45 is uiteindelijk maar toegekomen rond 18u30.
15 nov 2022 om 10:22 Het lijkt erop dat Lucy Chang aan t bezuinigen is op eten. Bakje noodles was minder dan normaal en miste ingrediënten die normaal wel bij zitten en soep was waterig en was meer noodles met beetje water dan soep. Valt tegen als regelmatige klant
7 nov 2022 om 9:56 We kregen het werkelijk het allerslechtste eten geleverd. Deeg en water, echt wansmakelijk. Was zelfs niet herkenbaar. We hadden de moed niet om dit zelfs op te eten. Nooit meer.
26 okt 2022 om 22:32 Bezorging duurde bijna 2u. Eten was zeer middelmatig
25 okt 2022 om 21:09 Saus bij voorgerecht was minder dan de helft. Rijst was maar 60% gevuld in potje. En curry was koud!
6 okt 2022 om 23:00 Top
19 sep 2022 om 10:19 Te lange wachttijd
13 jul 2022 om 20:06 Super lekker
12 jul 2022 om 21:17 Er ontbreekte dimsum, ik heb gebeld en ik moest het via take away regelen.